تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

لوازم و تجهیزات رستوران وفست فود

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

لوازم و تجهیزات رستوران وفست فود

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

وصال تجهیز تهیه کننده و تولید کننده لوازم وتجهیزات اشپزخانه های صنعتی و فست فود
ماشین الات
تجهیزات کاری
سرد کننده ها
تجهیزات پخت
تجهیزات اماده سازی
تجهیزات سلف سرویس
هواکش های صنعتی

09128611259


                 09128611259

در آشپزخانه های صنعتی موردی که قابل برسی و اشاره هست یکی از تفاوتهای آشپزخانه صنعتی با آشپزخانه منازل است ممکن است در یک آشپزخانه صنعتی بیشتر از بیست نفر فعالیت داشته باشند (اشپزها و سرآشپزها ، سالاد زن ، وسط کار ، گارسون ،نظافتچی ها و سایرین در شیفتهای مختلف مخصوصا در ادارات و سازمانها ) ولی در آشپزخانه منزل یک یا دو نفر 


در آشپزخانه های منازل شستشو و نگه داری تجهیزات در دست همان کد بانوست که میداند چه کند .


اما در آشپزخانه های صنعتی چه میگذرد 


با توجه به اینکه گاهی اوقات برای تعمیرات تجهیزات آشپزخانه با ما تماس گرفته میشود و برای بازدید و یا تعمیرات تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مراجعه میکنیم میبینیم که قسمتی از تجهیزات با بد ترین وضعیتی نگه داری شده اند که گاهی اوقات قابل تعمیر نیستند یا به سختی تعمیر میشوند .


مثلا تجهیزاتی که دارای قسمتهای برقی هستند شستشو میشوند آن هم از بالا تا پایین فر های ریلی ، کباب پز های ریلی ، چرخ گوشتها و غیره که دارای قسمتهای مکانیکی و چرخ دنده هستند. 


قسمتهایی که نیاز به روغن کاری دارند  روغن کاری نمیشوند . 


باید به این نکته توجه داشت که تجهیزات آشپزخانه های صنعتی دارای قسمتهای مختلف هستند که اگر درست استفاده نشوند و یا یک نفر از پرسنل رسیدگی دایم به انها نکند به سرعت دچار مشکل میشوند . 


               لطفا قسمتهای مکانیکی را روغن کاری کنید . 

               لطفا قسمتهای الکترونیکی را نشویید فقط پاک کنید . 


   سازمانها ، ادارات ، کارخانه جات ، مراکز طبخ غذا و به طور کلی مجموعه هایی که دارای قسمت مجزای تاسیسات هستند میتوانند 


قسمتی از شرح وظایف پرسنل تاسیسات را  رسیدگی به وضعیت ماشین الات و دستگاه های آشپزخانه صنعتی آن مجموعه تعریف کنند . 


نگه داری و مجاورت دستگاه فر های ریلی با سایر دستگاه ها 


در آشپزخانه فست فود ها به دفعات مشاهده شده که دستگاه های دارای قسمتهای برقی و دیجیتالی به علت کمبود فضا در مجاورت لوازم پخت قرار میگیرند . 


گریل یا فر ساندویچی باید با قسمتهای برقی و دیجیتالی دستگاه ها فاصله داشته باشند تا گرما باعث ذوب شدن تدریجی قسمتهای برقی نشود . 


در آشپزخانه های صنعتی دیده شده که به دلیل ورود روغن و تصاعدات بخارو غیره و گرما فن های خنک کننده هم از کار افتاده و به دستگاه اسیب وارد کرده و بهتر است که گاه گاهی فن های خنک کننده هم کنترل شود . 


                     فیلتر چربی گیر در هودهای صنعتی 

در آشپزخانه های صنعتی (فست فودها ، رستورانها و سایر ) یکی از قسمتهای مهم هودها وفیلترهای چربی گیر هود ها است که بعد از مدتی دچار مشکلات قابل تاملی میشودکه از چشم خیلی از دوستانو عوامل آشپزخانه ها دور میماند .

فیلترها بعد از مدتی در صورتی که شسته نشوند با لایه زخیمی از چربی و دوده سوخته شده حاصله از فرایند پخت پوشیده میشوند .

که این موضوع باعث ایجاد بوی نامطبوع ، تجمع میکروبها و باکتریها و سوسک و حشرات و ظاهری زننده میگردد .

برای رفع این مشکلات باید قبل از انباشته شدن لایه های چربی بر روی همدیگر فیلترها را با آب جوش و مایع ظرفشویی شستشو داد و بهتر است که شستشوی فیلترها در برنامه های شستشوی دوره ایی برای پرسنل تعریف شود .