وصال تجهیز
طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
آشپزخانه های مختلف غذا های ایرانی (کلیه تجهیزات مرتبط )
فست فود های بلژیکی (سیب زمینی بلژیکی )
غذا های کیلویی (سوخاری کیلویی )
فست فود های ترکیبی (پیتزا، برگر و سایر )
فیلم عملکرد دستگاه فلافل زن و فلافل پز ریلی
تجهیزات پخت وگرم کنده شامل :
انواع اجاقهای پلوپز زمینی ، انواع فر دم کن ، پلو پزهای صنعتی ، خورشت پز های صنعتی ؛ اجاقهای مختلف دو تا چندین شعله ، انواع کباب پز سنتی و صنعتی که در انواع سنتی ، تابشی و تمام توماتیک تابشی ریلی تولید میشود ، انواع سرخ کن صنعی ، انواع گرمکن ،انواع فر های پیترا پز صندوقی و اتوماتیک ریلی ، انواع دستگاه های جوجه گردان و کباب ترکی (دونر کباب ) ،انواع گریلهای روغنی و ذغالی ، انواع فرهای ترکیبی پخت غذا و فر های قنادی پخت کیک و شیرینی و سایر تجهیزات
تجهیزات سرد کننده شامل :
انواع یخجال و فریزر های مورد نیاز آشپزخانه های صنعتی و فروشگاه ها
صندوقی ، ایستاده ، کبابی ، یخچال و فریز با رویه میز کار ، تاپینکهای مختلف ، یخچال و فریزر های ویترینی و غیره
انواع سردخانه های ثابت و متحرک زیر و بالای صفر
دستگاه های دوغ سازآبشاری و کلبه ایی
تجهیزات کاری و اماده سازی و انبارشامل :
انواع میز کار تمام استیل ، انواع سینک و وان ، انواع ترولی های حمل و نقل مواد غذایی و بار ، ترولی های بیمارستانی ، ترولی های آبچکان ، انواع قفسه های استیل ؛ انواع کابینت دیواری و زمینی تمام استیل ، شبکه های آبرو ، شبکه آبچلو ، و سایر تجهیزات
تجهیزات و لوازم تهویه هوا شامل :
انواع هود های مختلف دیواری ومرکزی ، انواعدستگاه های سانتری فیوژ یا اگزاست فن ( هواکشهای صنعتی ) طراحی و اجرای لوله های تخلیه هوا و طراحی وتولید و اجرای سیستم تصفیه دود و بو و تصاعدات مختلف به صورت مجزا و مستقل
انواع دستگاه های وماشین آلات شامل :
دستگاه های ماشین ظرف شویی ، دستگاه سیخ گیر کباب کوبیده ، دستگاه سیخ شوی ، دستگاه های مختلف اسلایسر ، دستگاه های خلال کن ، دستگاه سبزی خرد کن ، دستگاه خمیر گیر و خمیر پهن کن و سایر دستگاه ها
تجهیزات خط سلف سرویس شامل :
کانتر گرم ، کانتر سرد ، کانتر صندوق ، کانتر قاشق و چنگال و نرده هدایت مشتری
و
ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک ریلی
طراحی نقشه آشپزخانه صنعتی دو بعدی و سه بعدی
فیلم پخت جوجه در دستگاه کباب پز ریلی تابشی تمام اتوماتیک
عنوان: پخت جوجه
فیلم پخت کوبیده در دستگاه کباب پز ریلی تابشی تمام اتوماتیک
در تهیه و تولید تجهیزات یک آشپزخانه صنعتی از جنسهای مختلفی استفاده میشود که مهمترین این جنسها پروفیل و ورقهای استیل است که با توجه به ساختار تجهیزات از ورقهای با ضخامت های مختلف و جنسهای مختلفی استفاده می شود .
عده زیادی از افرادی که قصد احداث یک آشپزخانه صنعتی را دارند از جنس هاس مختلف استیل اطلاعی ندارند و در زمان تهیه کالا با توجه به هم شکل بودن تجهیزات ممکن است تجهیزاتی با پایین ترین کیفیت و با بالاترین قیمت خریداری کنند . یا اینکه تفاوت خیلی زیاد قیمتها در دو کالای هم شکل را به خوبی متوجه نشوند .
برای معرفی تفاوتها کمی توضیح لازم است
ورقهای استیل مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی به طور خیلی خلاصه از دو گروه عمده استیل بگیر و استیل نگیر تشکیل شده اند .
استیل نگیر بهترین نوع استیل است که با توجه به بالا بوده درصد نیکل و کروم در این نوع ورقها استیل زنگ نزن یا استیل ضد زنگ یا استنلس استیل خوانده میشوند که به این دلیل به این نوع استیل ها استیل نگیر گفته میشود که آهن ربا به انها نمیچسپد و یا به عبارتی نمیگیرد که استیل نگیر گفته میشود .
و استیل بگیر که به دلیل تفاوت مقدار نیکل و کروم موجود در انها و چسپیدن آهن ربا به این نوع استیلها به استیل بگیر معروفند و باز هم به دلیل کمتر بودن نیکل و کروم در ساختار انها بعد از مدتی ممکن است که دانه هایی به شکل زنگ زدگی در رویه این استیلها دیده شود .
در تولید هر کدام از تجهیزات اگر ورقهایی با ضخامت کم و ورق استیل نا مرغوب استفاده شود با اینکه از نظر ظاهری با یک وسیله که با جنس خوب و ضخیم استفاده شده تفاوت چندانی نکند ولی از نظر قیمت خیلی کمتر تمام میشود و مشتری بعد از استفاده از انتخاب محصول یا کالای ارزانتر به شدت پشیمان خواهد شد